Om oss

Testa en modern, lokal och behörig elektriker i Åre

Testa den moderna elektrikern där du alltid får en en bokat tid inom två veckor och en elektriker som har koll på ditt område. Vi arbetar enbart med kvalitetsmaterial och kommer gärna med förslag på smarta lösningar som förenklar för dig och löser dina problem.

Vi är en stolt lokal elfirma baserad i Åre. En ytterligare styrka är att vi även är en del av Sveriges största eljoursföretag Svenska Eljouren som vi delar värderingar och ambitioner med. För dig som kund betyder det din elektriker i Åre har service som prioritet. Hos oss är det dina behov och önskemål som styr och inte tvärtom.

Elektriker Polarn Åre - vilka är ni?

Vi är inte bara en vanlig elektrikerfirma; snarare är vi en sammanslutning av flera fristående elektrikerfirmor i Norrland som samarbetar för att erbjuda dig den bästa möjliga servicen i Åre. Vi har bundit samman våra krafter och driver nu det gemensamma varumärket Elektriker Polarn.

När du väljer oss som din elektriker kan du vara försäkrad om att få en högkvalitativ och pålitlig tjänst, oavsett vilket av våra företag som skickas ut. Vi samarbetar nära, både på arbetsplatsen och bakom kulisserna, vilket möjliggör en smidig och effektiv service utan att tumma på kvaliteten.

En betydande fördel med Elektriker Polarn är vår gemensamma svarstjänst. Du behöver inte oroa dig för att få ett telefonsvar från en enskild firma – istället kan du vara säker på att du alltid får hjälp av en trevlig och kunnig person när du ringer.

Vi har också en specialiserad kundtjänst som underlättar för våra elektriker. Detta möjliggör att vi kan ägna all vår tid och energi åt att vara ute hos våra kunder, istället för att behöva hantera pappersarbete och andra administrativa uppgifter.

Tillsammans driver vi denna webbplats för att göra det smidigare för dig att hitta rätt elektriker för dina behov i Åre. Här kan du enkelt få mer information om oss, våra tjänster och våra tidigare kunder. Om du är intresserad av att anlita oss är det bara att höra av dig – vi ser fram emot att få arbeta med dig!

Kontakta oss för att boka din tid

Enkelt att boka en elektriker

  1. Ring oss på 060-850 09 30 eller fyll i kontaktformuläret.
  2. En av våra bokare kontaktar dig och går igenom ditt arbete.
  3. Du får en bekräftelse på en bokad tid.
  4. En lokal elektriker utför arbetet.
  5. Du får faktura på arbetet.