Elinstallation Are

Elinstallation Åre: service & säkerhet

Vi är något så unikt som elektriker i Åre som har service som specialitet. Det betyder att vi kommer på kort varsel, ofta har vi tid för dig redan samma vecka! Oavsett vilken elinstallation i Åre du vill ha hjälp med så löser vi det. Oavsett om det gäller vardagsfix, renovering eller nybyggnation så levererar vi behöriga elinstallationer i Åre.

Alltid säkra elinstallationer i Åre

Du ska aldrig chansa med dina elinstallationer i Åre. Oftare än du tror krävs en behörig elektriker för jobbet, så är du inte fackman så måste du vara försiktig. Förvånande många elinstallationer i Åre kräver en behörig elektriker. Vanliga exempel är installation av golvvärme och all annan fast elinstallation – belysning utomhus, spis och spishäll.

I vår service ingår:

 • Elinstallationer i Åre av lokala elektriker
 • Elinstallationer i Åre av 100 % behöriga elektriker
 • Elinstallationer i Åre som utförs på tider som passar dig
 • Elinstallationer i Åre till priset vi kommit överens om
 • Eljour dygnet runt
 • Rotavdrag för elinstallation i Åre

Var noga med säkra elinstallationer i Åre

Planerar du bygg- eller renoveringsprojekt? Då är vi gärna bollplank kring din el. Som rådgivande elektriker påminner vi ofta våra kunder om vilka elinstallationer i Åre som inte får utföras själv. Ofta blir våra kunder förvånade över att det är så mycket som de faktiskt inte får göra själva. Ring oss direkt för trygg elinstallation i Åre.

Elinstallationer i Åre med stor försiktighet

Du vet säkert att det kan ha ett högt pris att göra elarbeten utan tillräcklig kunskap. Brandrisk, dödsfara samt att försäkringsbolag inte accepterar obehöriga elinstallationer är lite av vad du riskerar. Ring oss direkt om du tvekar eller bara behöver snabb hjälp med dina elinstallationer i Åre. Som certifierat elföretag, auktoriserade genom Elsäkerhetsverket tummar vi aldrig på kvaliteten på de elinstallationer vi utför hos dig i Åre. Allt för din trygghet.

Kontakta våra elektriker i Åre - Vi svarar 24/7

ENKELT ATT BOKA EN ELEKTRIKER:

 1. Ring oss på 060-850 09 30 eller fyll i kontaktformuläret.  
 2. En av våra bokare kontaktar dig och går igenom ditt arbete.  
 3. Du får en bekräftelse på en bokad tid.  
 4. En lokal elektriker utför arbetet.  
 5. Du får faktura på arbetet.